heijne heijne

En unik shoppingupplevelse för skräddarsydda plagg

heijne heijne
heijne
heijne
Wendy Heijne Grundare / Studio Heijne

”Med SEEBA:s hjälp gick vi från en idé till en snabbväxande start-up. Det strategiska och praktiska stödet vi fått har hjälpt oss att accelerera vår tillväxt och nå våra mål.”

Wendy Heijne Grundare / Studio Heijne studioheijne.com
intro-heijne
heijne

Introduktion

Studio Heijne är en berättelse skapad av Wendy Heijne, en svensk designer som anser att storlek inte bör ha standarder och att mode är tänkt att vara personligt för varje individ. Heijne bygger sin vision på personlig anpassning, personliga preferenser, on-demand produktion och kvalitet.

Deras ambition är att utveckla konceptet så kunder kan passa sina plagg online genom att spegla en kroppsstorlek och form på en 3D-modell. Erbjudandet kommer att ge en helt anpassningsbar garderob med plagg för både arbete och fest.

heijne

Utmaning

Att förnya traditionella produkter är alltid en utmaning. Detta medför risker både för företagsägaren och lösningsleverantören. Vår första utmaning var därför att utveckla en stark affärsmodell fokuserad på anpassat mode som skapas för passa varje unik storlek och kroppsform.

På den tekniska sidan behövde vi skapa en e-handelsplattform som är anpassad till affärsmodellen. Vi fokuserade även mycket på att skapa en enkel och tydlig användarupplevelse samtidigt som vi introducerar kunden till den komplexa världen av skräddarsydda plagg.

Den största utmaningen var att lösa problemet utanför ramarna som standardiserade e-handelslösningar inte hade kunnat lösa.

chall-heijne
heijne-banner heijne-banner-mobile
solution-heijne
heijne

Lösning

För att anpassa affärsmodellen till Studio Heijnes vision fokuserade vi på kostnadseffektiva lösningar med fokus på skräddarsydda plagg och hållbar produktion. När vi väl definierat modellen introducerades en skräddarsydd e-handelslösning som kombinerade affärer och erfarenhet med teknologi.

På så sätt kunde Heijne sälja komplexa produkter på ett enkelt och enkelt sätt, samtidigt som vi kombinerade komplexa integrationer med tredjepartskanaler och lösningar, såsom Facebook Business, Instagram och Google Shopping, Zalando.

Result-Showcase-heijne Result-Showcase-mob-heijne
heijne

Resultat

SEEBA har hjälpt Wendy att förverkliga sin vision genom att skapa den kompletta och unikt anpassade webbplatsen för hennes studio. Vi har inte bara gjort en ecommercelösning utan introducerat hela shoppingupplevelsen för hennes kunder. Studio Heijne erbjuder nu ett unikt möte som speglar dess värdeerbjudande, vilket ger optimala resultat för verksamheten i allmänhet.

Besök Heijne Kontakta oss och starta din egna resa
results-heijne

Se hur vårt stöd bidragit till våra kunders framgång

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?