molimenti molimenti

MyMolimenti – Senaste stjärnskottet inom håraccessoarer

molimenti molimenti
molimenti
molimenti
Elin Molimenti Grundare, MyMolimenti

”Med SEEBAs hjälp gick vi från en idé till en snabbt växande start-up. Det strategiska och praktiska stöd vi fått hjälpte oss att driva fram vår tillväxt och nå våra mål. ”

Elin Molimenti Grundare, MyMolimenti mymolimenti.com
Intro Image
molimenti

Introduktion

MyMolimenti är det senaste stjärnskottet på den Europeiska accessoarmarknaden, med en av Sveriges mest ambitiösa och framgångsrika hårproffs och influencers i spetsen, Elin Molimenti.

Elin har skapat en rad accessoarer som består av diadem, hårband, scrunchies och hårspännen. Hon kallar dem problemlösare i lyxiga förpackningar. Med hjälp av de befintliga kanalerna och infrastrukturen från hennes influencerverksamhet ville hon ta MyMolimenti till nästa nivå på ett hållbart sätt. Automation, teknik och innovation är några av de kritiska aspekterna som drivit tillväxten hittills.

molimenti

Utmaning

Att förbereda ett nystartat koncept för snabb tillväxt med en begränsad budget är krävande. Det kräver både kunskap och omfattande erfarenhet, speciellt när företaget står inför en rad kritiska beslut om olika tekniska lösningar och affärsmetoder.

Detta kan vara överväldigande och orsaka professionell och personlig stress som så småningom påverkar projektets framgång på kort och lång sikt.

MyMolimenti behövde en betrodd rådgivare och partner med praktisk erfarenhet och förmåga att ta ansvar, för att säkerställa att hela verksamheten går framåt steg för steg i rätt riktning.

new-molimenti
molimenti-banner molimenti-banner-mobile
solution-img-molimenti
molimenti

Lösning

Det första steget vi gjorde med kunden var att skapa en tillväxtplan och genomförandestrategi. Följande skapade vi en visuell identitet och beslutade kring andra grundläggande affärs- och tekniska lösningar.

Huvudfokus låg på att bygga e-handelsplattformen, eftersom den skulle fungera som ryggraden i själva verksamheten. Vår lösning har optimerats för både B2B- och B2C -försäljning samt en helt automatiserad lösning för den kompletta processen med kundförvärv, beställning, uppfyllelse och spårning.

bigBanner-molimenti molimenti-img-mobile
molimenti

Resultat

Några av de konkreta resultaten var infrastrukturen och e-handelslösningar som vi designade och implementerade. I kombination med kontinuerligt affärsstöd resulterade detta i en explosion av försäljning och snabb tillväxt, skapat på ett hållbart och långsiktigt sätt. Varje steg under resans gång skapade nya utmaningar som vi tillsammans mötte och överkom.

results-molimenti-img

Uppsatta mål nåddes och överträffades, en indikator på att vi lyckades hjälpa vår kund skapa en hållbar affärsmodell som stöds av en automatiserad infrastruktur och skalbara kanaler.

Vårt pågående affärsstöd har gett nya idéer som kontinuerligt optimeras och implementeras.

chart-molimenti chart-molimenti

Genom att kombinera vår unika kunskap och erfarenhet inom BizTech har vi gett vår kund ett brett spektra av verktyg för framgång. Med kontinuerligt stöd för verksamheten från det tidiga startskedet har vi tillsammans lyckats nå och överträffa uppsatta mål.

Med hjälp av fortsatt kontinuerligt arbete inom contentproduktion, SEO, utforskning av nya kanaler och kundens utmärkta förmåga att utveckla och skapa nya produkter, är framtiden för MyMolimenti ljus.


Se hur vårt stöd bidragit till våra kunders framgång

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?