chimney chimney

Effektivisering av en innehållsplattform för skorsten

chimney chimney
chimney
chimney
Norhan Elhakeem Marketing Lead, Chimney Vigor Group

Det var ett absolut nöje att arbeta med SEEBA. Hela teamet visade enorm professionalism, enthusiasm, engagemang, know-how och djupgående insikter som verkligen gjorde skillnad för oss. Deras arbete passerade våra förväntningar och de arbetade ständigt för att säkerställa att våra behov uppfylls och levererade i tid. Jag kan inte rekommendera en bättre affärspartner.

Norhan Elhakeem Marketing Lead, Chimney Vigor Group chimneygroup.com
intro-chimney-img
chimney

Introduktion

Chimney är en global och prisbelönt kreativbyrå specialiserad på kommunikation, produktion, underhållning och MarTech. De identifierar sig själva som en reklam- och social mediebyrå, produktions- och teknikföretag – allt i ett.

I över 20 år har Chimney skapat prisbelönta kampanjer för världens mest erkända varumärken som Netflix, Volvo och H&M, samt fått erkännanden från Academy (Oscars), BAFTA, Cannes Lion, Palme d’Or, Sundance, Berlinale, PromaxBDA, bland många andra.

chimney

Utmaning

Som ett snabbt växande företag ville Chimney gå från att bara ha en digital närvaro till att använda alla kanaler som verktyg för försäljning och talangförvärv. När tjänsteportföljen blev bredare och mer komplex, fanns det ett behov av att förtydliga och förenkla vilka de är och vad de erbjuder, samtidigt som de fungerar som ett nav för deras lead generation-aktiviteter.

Genom att redan vara en av de bästa på vad de gör behövde Chimney föra alla aspekter av sin verksamhet till samma nivå, inklusive deras digitala närvaro och webbsida. För detta behövde de en partner som kunde förstå helheten och se flera steg framåt.

challenge-chimney-img
banner1-chimney banner1_m-chimney
solution-chimney-img
chimney

Lösning

För att betona Chimney-Vigors kundcentrerade tillvägagångssätt fokuserade vi på att positionera företaget som en lösningsleverantör snarare än ett nav för olika produkter.

Vi gjorde detta genom att skapa en stil som speglar nya trender i branschen genom att gruppera deras produkter i kategorier av lösningar anpassade för deras specifika målgrupp. Samtidigt ville vi även presentera mångfalden av deras internationellt erkända, och hyllade verk, på ett sätt som bättre visar upp Chimney-Vigors erbjudande.

Skapa upplevelser för att engagera publiken – i enlighet med Chimney-Vigor mottot.

chimney

Resultat

Med utgångspunkt från affärssidan, vårt mål var att välja ut viktiga KPI:erl, förstå användaren för att kartlägga framtida affärsmöjligheter. Vi lyckades omvandla idéer till konkreta verktyg och funktioner på den nya plattformen som Chimney nu använder.

Resultatet har finjusterats genom kontinuerliga förbättringar och stegvisa förändringar. Slutprodukten blev en hemsida och plattform som är på samma nivå som resten av Chimney. Vi låter KPI:erna tala för sig själva.

Besök Edisen Kontakta oss och starta din egna resa
results-chimney-img
chart-chimney chart-chimney

Se hur vårt stöd bidragit till våra kunders framgång

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?