edisen edisen

Representation av vad Edisen kan –
The Unskippable Content Company

edisen edisen
edisen
edisen
Milo Trzcinski Global Growth Manager / Edisen

“Att vara en av de bästa i vår bransch kräver förmågan att snabbt implementera komplexa förändringar, hantera stora mängder innehåll och ständigt iterera upplevelsen och det är precis vad vi har lyckats uppnå.”

Milo Trzcinski Global Growth Manager / Edisen edisen.com
intro-edisen
edisen

Introduktion

Edisen är ett globalt företag specialiserat på kommunikation, produktion, underhållning och MarTech. Sommaren 2020 blev Edisen huvudmärket efter sammanslagningen Chimney & One Vigor. Kombinationen av ett kreativt kraftpaket och ett teknikföretag skapade vad de idag kallar sig för, The Unskippable Content Company.

Edisen erbjuder egenutvecklad teknik i kombination med kreativitet. Innehållet de skapar kan hanteras från start till leverans genom deras världsomspännande samarbetsplattform. Den kan optimeras, justeras och förbättras på marknaden genom banbrytande AI. Och det är det som gör det unskippable.

Edisen har satt sin signatur på ett flertal prisbelönta filmer, reklamfilmer och musikvideor för stora globala varumärken, inklusive Netflix, Absolut, Volvo, KFC och andra, samt artister som Beyonce, Lady Gaga och Martin Garrix.

edisen

Utmaning

Utmaningen var att bygga en dynamisk och högt funktionell webbplats som skulle representera kraften i Edisen och erbjuda en enastående upplevelse för besökarna.

Webbplatsen var tvungen att kunna hantera mycket tungt videoinnehåll och ge bästa möjliga prestanda ur ett tekniskt perspektiv. Varje komponent i plattformen måste återspegla Edisens värderingar och visuellt presentera budskapet som talas.

chall-edisen
edisen-banner edisen-banner-mobile
solution-img
solution-edisen-mob
edisen

Lösning

Att optimera lösningen för snabb video- och bildladdning på olika plattformar och enheter var utgångspunkten för utvecklingen. Vi har byggt Edisen en plattform som använder en avancerad cachningsstrategi för snabbare datahämtning och laddning kombinerat med avancerad AI-driven sökfunktion som möjliggör snabb och enkel innehållssökning och indexering.

Ett headless tillvägagångssätt som kombinerar mångsidigheten hos ett CMS med öppen källkod tillsammans med prestandan och smidigheten hos moderna progressiva webbapplikationer.

edisen-banner-sec edisen-banner-sec-mob
edisen

Resultat

Resultatet blev en kreativ, kraftfull och högt funktionell lösning som inte bara är en företagswebbplats, utan en unik representation av Edisens kompetens och varför deras innehåll inte går skippa. Genom att använda den senaste tekniken har vi avsevärt förbättrat prestanda, användbarhet och användarupplevelse. Genom att underlätta navigeringen och optimera innehållsladdningen kunde vi framtidssäkra resultatet, vilket gör det möjligt för oss att ständigt iterera, finjustera och utveckla de verktyg vi använder och den upplevelse vi tillhandahåller.

Besök Edisen Kontakta oss och starta din egna resa
result-edisen results-edisen-mob

Se hur vårt stöd bidragit till våra kunders framgång

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?