karriar

Karriär

Var med på vår resa

karriar

Bli en del av vårt team

Problemlösare! Kreativa personer! Ingenjörer! Intraprenörer! Nytänkare!

Vare sig du har lång erfarenhet eller är nyexaminerad så kommer du med SEEBA kunna utveckla din karriär.

Varje dag arbetar vi med våra kunder och kollegor för att främja skicklighet, ledarskapsförmåga och bättre resultat – på alla nivåer, för varje tillfälle. Nyckeln till vår kundservice är en kombination av våra kreativa och drivna medarbetare, rigorös problemlösning, bransch- och teknisk expertis, och verktyg för att skapa förändring till det bättre.

Se lediga tjänster

Förmåner

På SEEBA är vårt mål att skapa en unik arbetskultur fokuserad på våra anställdas utveckling och välmående. Här är några av våra förmåner:

karriar Individuellt tränings- och utvecklingsprogram
karriar Tillgång till den senaste teknologin
karriar High-end kontorsmiljö
karriar Flexibla arbetstimmar och arbete
karriar Prestationsdriven uppmuntring
karriar Årliga teambuilding aktiviteter
karriar Födelsedags- och årsdagsfiranden
karriar Innovationstävlingar
karriar Hälsokontroll
karriar Wellness och återhämtningsdagar
karriar Förmånsboosters
karriar Referensbonusar

Du har skickat din ansökan,
vad händer härnäst?

Varje steg i vår anställningsprocess ger ett unikt värde i beslutsfattande, för oss som rekryterare och för dig som kandidat.

Här är vad du kan förvänta dig under intervjuprocessen:

karriar
1. CV filtrering

Vårt rekryteringsteam granskar din ansökan, screenar de viktigaste urvalskriterierna för att säkerställa att det finns en första matchning för den tjänst du sökte.

karriar
2. Initial kontakt

Efter att vi har sett till att din ansökan matchar tjänsten kommer du få ett telefonsamtal från vår rekryterare. Du kommer få besvara grundläggande frågor och schemalägga den första intervjun.

karriar
3. Första intervjun

Oavsett om det är en personlig intervju eller en onlineintervju vill vi veta mer om vad som inspirerar dig professionellt, vilken expertis du tar med dig och hur du skulle passa in i vår SEEBA-kultur.

karriar
4.Uppgift

För att få en bättre känsla av dina färdigheter och hur du arbetar ber vi kandidater att utföra en specifikt skräddarsydd SEEBA-uppgift. Dessa uppgifter ger oss en bättre förståelse för hur du arbetar, och representerar vanligtvis små delar av uppgifter som du skulle göra om du anställs. En rättvis deadline sätts för varje uppgift.

karriar
5. Andra intervjun

Grattis, du klarade uppgiften och har tagit dig till sista omgången. Vid denna tidpunkt kommer vanligtvis Senior Partners och VDs också vilja träffa dig. Om du klarar den andra intervjun kommer du att få ett erbjudande om att bli en del av vårt team.

karriar
6. Välkommen till SEEBA

När du återkommit till oss med ditt beslut får du en personlig onboardingplan och kommer åter kontaktas av vårt rekryteringsteam.

Om Oss

Vi är ett konsultbolag som stöttar små och medelstora företag på ett innovativt tillvägagångssätt som består av en kombination av affärs- och teknologisk rådgivning (BizTech).

Vi baserar vårt arbete på en djup förståelse för varje kunds affärskontext, branschdynamik och makroekonomiska miljö. Vi analyserar trender och bästa praxis. Genom att kombinera vår unika expertis inom företagande och teknologiska lösningar (BizTech) stöttar vi våra kunder under hela processen, från idé till implementering och med fokus på hållbar tillväxt.

Våra kunder behöver ständigt anpassa sig till den föränderliga världen vi lever i och vi kan regelbundet söka nya och bättre sätt att stödja dem i deras förändringsresa. Oavsett utmaning fokuserar vi på att leverera praktiska och bestående resultat genom att ge våra kunder rätt verktyg för att växa och utvecklas.

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?