Community
Jul 1, 2022

SEEBA prisas av UNDP som ledande bolag i Bosnien

“SDG Business Pioneers Award” främjar den privata sektorns insatser inom området hållbar utveckling i Bosnien och Hercegovina. Årets ceremoni prisade den fjärde generationen av SDG Business Pioneers. Priset går till företag som har gjort insatser i den privata sektorn för att uppnå SDG mål samt motiverar nya entreprenörer att skapa sina affärsmodeller i enlighet med Sustainable Development Goals. Priset delas ut av UNDP i Bosnien och projektet finansieras av Sverige.

SEEBA har nominerats till priset i kategorin “Människor” bland småföretag för tredje året i rad. I år blev vi utsedda som vinnare och fick priset SDG Business Pioneers Award 2022.

Detta erkännande är ett bevis på vårt engagemang för hållbar tillväxt där att skapa en mångfaldig och inkluderande arbetsplats är den enda vägen framåt. Denna prestation är ett resultat av många års hårt arbete och engagemang inom området och är bara en motivation att bli bättre för varje dag som går.

Vårt största värde är just våra medarbetare, vårt fantastiska team utan vilka detta pris inte skulle vara möjligt. Deras engagemang och motivation är vår högsta prioritet och vi är stolta över att vi tillsammans kan göra skillnad.

Som vår verkställande direktör, Dina Šiber, sa i sitt tacktal: “Vårt fokus förblir detsamma: Våra medarbetare kommer alltid först!”

Ett stort tack till UNDP och Sveriges ambassad i Sarajevo för erkännande vår insats för att skapa den mest önskvärda arbetsmiljön för våra anställda och tack till gårdagens värd Ministry of Programming för det fantastiska evenemanget!

Share on social media:

Ready to get started?

Didn’t find what you need?