Community
Apr 12, 2022

SEEBA Balkan firar sitt 5:års jubileum

I år är ett mycket speciellt tillfälle då vi har nått ännu ett viktigt milstolpe.


Det är nu 5 år sedan vi öppnade vår filial, i Sarajevo. Vi vill tacka våra kunder för deras förtroende och de minnesvärda partnerskapen vi har utvecklat under de senaste åren. Det är ni som uppmuntrar oss att bli bättre och dina framgångar som driver vår fortsatta tillväxt. Ni har gjort oss där vi är idag.

Denna speciella dag skulle inte betyda något utan det värdefulla team av människor som står bakom vår framgång. Till våra kära medarbetare – tack för ditt osjälviska bidrag till vårt företag. Vi kunde inte önska oss ett bättre team att fira våra prestationer med. Grattis på jubileumet och grattis till ännu ett framgångsrikt år av lärande, tillväxt och samarbete!

Sist men inte minst är våra partners och vänner som vi vill tacka för det fantastiska stödet de har gett oss under dessa år. Det är ni som får oss att känna oss erkända och värderade, och vi vill att du ska veta hur mycket vi uppskattar er.

Vår fortsatta resa kommer att fokusera på att stötta ledare vars fokus är att utveckla hållbara företag som bidrar till innovation, ekonomisk tillväxt och positiv påverkan i deras lokala samhällen.

Grattis på födelsedagen SEEBA! 🎉

Dela på sociala medier:

Redo att sätta igång?

Hittar du inte det du letar efter?