Projekt och bemanning
inom It, Media & Marknad

Läs mer

Om oss

Vi skapar resultat genom att korta ner säljprocessen och understödja den med rätt marknadsföring i rätt kanal. Vi fokuserar även på att analysera data, omgivning, konkurrenter, produkter och marknad för att ge dig korrekt information för dina beslut. Detta kan ske i projektform eller som löpande konsultuppdrag.

Resultatbyrå, Reklambyrå, Webbyrå, PR-byrå, Kommunikationsbyrå, Eventbyrå, IT-byrå – kalla oss vad du vill, vi skapar resultat i form av fler och bättre affärer, både B2B och B2C.

SEEBA har under åren genomfört många projekt med mycket goda resultat. I vår portfölj har vi allt från stora globala varumärken till små lokala företag. Varje kund är lika viktig för oss. SEEBA och dess grundare Zlatan Bajric & Adnan Berberovic har tack vare sitt arbete fått ett flertal priser och erkännanden från bland annat Anders Wall och Veckans Affärer, för att nämna några: Årets Supertalanger, Årets Entreprenör, Årest Uppstickare och Årets Tjänst.

Ett urval av tjänster

Branding

Vi har alla resurser som behövs för att göra ditt varumärke bättre och större. Vi skapar professionella verktyg och metoder avsedda för stora som små företag. Varje kund är unik och varje varumärke har sin egen berättelse, låt oss hjälpa dig att skapa och att få ut just din.

Utveckling

Utveckling är ett brett begrepp, vi använder det som ett samlingsord för en process som ska förbättra och förändra något. Det kan vara din hemsida, tekniska plattform eller produkt. Allt går att förbättra och förändra för att skapa resultat.

Marknadsföring

Ett väldigt brett begrepp som innefattar alla de åtgärder och aktiviteter som vi gör för att skapa bättre resultat. Få kunden att känna igen ditt varumärke, köpa mer, boka mer, beställa mer. Vi vet hur man skapar resultat.

Spetskompetens inom It, Media & Marknad

Projektledning

Vi hjälper dig när du sitter fast i med ditt projekt, vi har stor erfarenhet av resultatdriven projektledning. Både inom kommersialisering av produker/tjänsten men även intern förbättringsarbete eller konceptutveckling.

Utbildning

Vi knyter till oss spetskompetens från över 200 individer som alla är riktigt bra på det dem gör. Vi erbjuder individuella och grupputbilningar inom en rad olika segment. Vi har utbildat politiker ,tjänstemän och företagsledare.

Bemanning

Behöver du kompetens under en längre period? Vi erbjuder konsulter med spetskompetens inom deras respektive område. Både juniorer och seniorer, på plats, på distans eller varför inte en hybridlösning?

Kontaktuppgifter - SEEBA AB

Telefon:

08-501 645 20

Epost:

Adress:

Olaus Magnus väg 8, 121 40 Johanneshov